dissabte, 23 de febrer de 2013

Primera observació d'una oreneta. La primavera s'acosta.

Avui a les llacunes de Can Morgat, tot i el fred, i la nevada que ha afectat a alguns llocs de Catalunya, he pogut veure la primera oreneta cuablanca de l'any.

Aquesta entrada de vent i fred ha fet moure els ocells, cercant nous espais, i buscant ambients menys freds. A la zona de les llacunes de Can Morgat s'hi han concentrat estols de centenars de pinsans comuns, i un estol de roquerols, entre els quals es trobava aquesta oreneta cua-blanca. El gruix de les orenetes arribaran en 15 dies, però sempre n'hi ha que s'avancen a la resta. Aquestes tindran preferència a l'hora d'escollir el lloc de cria, però s'arrisquen a morir en cas de mal temps. esperem que la nostra aventurera arribi a bon port.

Amb la mica de solet els ocells estaven molt actius com els cabussets i les fotges a la llacuna de Margarit, on també hi havia un corb marí.

1 comentari:

giaonhan247 ha dit...


Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.