diumenge, 25 de març del 2012

Un xoriguer comú trobat ferit a Miànigues



Article i fotografia de: Jordi Burch 

Dissabte 24 de març uns veïns de Miànigues troben un Xoriguer comú (Falco tinnunculus) amb l’ala trencada i s’avisa als forestals perquè el duguin al centre de recuperació de fauna més proper. L’individu era un mascle jove, nascut l’estiu de l’any passat que es trobava en bon estat de salut però que presentava una ferida a l’ala segurament fruit d’un tret d’algun caçador, ja que la ferida era la habitual d’un perdigó de caça.

Una vegada més ens trobem davant d’aquest tipus d’agressions a unes espècies cada cop més amenaçades per la reducció dels seus hàbitats i per la pressió que s’exerceix sobre els mateixos individus, encara (tot i que en menys mesura) perseguits per alguns caçadors poc conscienciats i desconeixedors de la vida i importància que tenen aquestes espècies en els nostres entorns naturals i rurals.

Recordeu que si us trobeu algun animal ferit el millor és avisar als Agents Rurals 972583395 (Banyoles) i en cap de setmana 935740036 servei 24h.






1 comentari:

myhuonglequyen ha dit...


Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.