dimarts, 4 de novembre de 2008

Âguila pescadora a les llacunes de Can Morgat i altres ocells aquàtics

Amb la poca pluja de l'octubre, les observacions d'ocells en pas havien estat més aviat escasses. Ara amb el temporal i el canvi de temps viscut els ocells es comencen a moure més intensament. No només ja es veuen els estols de pinsans, i els cruixidells i repicatalons ja formen dormidors a l'entorn de l'Estany, sinó que hi ha sorpreses com la d'avui.

En Jordi Burch ha pogut observar aquest matí (4/11/08) una àguila pescadora (Pandion haliaetus) aturada als arbres del fons de la llacuna de l'Artiga a Can Morgat (EStany de Banyoles, Porqueres).

També aquests dies:
2 xarxets i una xivita el 1/11/08 (Carles Feo)a l'Artiga també.

1 comentari:

edp ha dit...

Hola companys

Fa poc que hem creat un directori de blocs del Països catalans a on tenin l'bjectiu d'aplegar-hi l amajor part dels blocs que es fan des de les nostres contrads, escrits total o parcialment en català.

Al Pla de l'Estany en tenim molts pocs donats d'alta i és per això que al veure que el teu blocc és d'aquesta comarca que et volem convidar a donar-t'hi d'alta. Ho pots fer des d'aquesta adreça, http://cercabloc.cat/insertar_bloc.php.

Tot i esperant comptar-te dintre de poc entre els més de 830 blocs inscrits i amb el desig de que puguis escampar la nostra iniciativa entre d'altres companys.

Salut i €


--
Eduard Díaz i Puig
www.edp.cat
www.cercabloc.cat